Alle begin is moeilijk, maar ik ga bloggen.

Ja, ook ik ga beginnen met bloggen

Hallo lezer. Ik ben  bezig om WordPress onder de knie te krijgen, het lijkt me namelijk geweldig om (ook) te kunnen bloggen en daarmee mijn passies met jullie te kunnen delen. Het leren van WordPress hoort daar ook bij. Daarom is het uiterlijk van deze site nog wel aan verandering onderhevig ofwel in beweging ;-)

Waarom deze site? Ik wil heel graag mensen inspireren. Inspireren om (meer) te bewegen en gezonder te eten, inspireren om een hobby op te pakken of inspireren positief in het leven te staan door een voorbeeld te nemen aan de inspirerende mensen die ik heb ontmoet of waarover ik heb gelezen. 

Afbeeldingsresultaat voor eerste blog foto

1 reactie op “Alle begin is moeilijk, maar ik ga bloggen.”

 1. wat leuk ik ga jou volgen
  ik heb ook voor heel jaar ingeschreven van 55,–
  dus ben benieuwd ga ´n goed nieuw jaar van maken
  ben nogal overspannen geweest
  dat heb ik wel verdiend ´n nieuw jaar te gaan maken me doel
  Mvg Margareth

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.