Sportfotografie

Topsportfoto’s maken vind ik helemaal fantastisch. Ik zou me daar veel meer in willen verdiepen, maar de tijd ontbreekt me nu (nog) even. Komt nog wel. Tijdens het Dr. van Leeuwen(top)tennistoernooi leef ik me één keer per jaar even helemaal uit qua fotograferen. Kijk maar eens naar deze foto’s. Op de foto hierboven: Tim van Terheijden; top 20 speler Nederland; ATP nr.958 (2017)

 

Lotte van Leeuwen; top 20-speelster Nederland. Winnares NRT**** Dr. van Leeuwentoernooi 2017!
Claire Verwerda; top 25 Nederland. ITF/WTA speelster.
Max Houkes; lokaal toptalent uit Sleen (17 jaar). nr. 65 Nederland senioren, junior ITF nr. 771
Jelle Sels, nr. 8 van Nederland, ATP nr. 577

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.